SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre

Vår nettbutikk er integrert med Fiken økonomisystem, og alle ordrer blir automatisk overført inn til oss for videre behandling.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Leveranse

Vi vil i hovedregelen lagerføre de varer som er publisert på nettbutikken, men kan selvsagt ikke garantere for at vi går tom for enkelte varer. Vi vil etterstrebe å ha riktig angitt lagersaldo som det er opplyst om i nettbutikken. Vanligvis vil lagerførte varer sendes fra oss innen 2 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil vi gi beskjed snarest, vanligvis innen 2 virkedager.

Frakt

Vi sender varene med Posten. Kostnader forbundet med frakt blir opplyst om før bestilling fra nettbutikken sluttføres.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Lafrem AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Lafrem AS blir betalingen behandlet av Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Faktura / Delbetaling / Vipps. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes og betalingsinnløsers regelverk. Korbetaling akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte. Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

Juridisk adresse:

Lafrem AS
Tyholtveien 61A
7052 Trondheim
Tlf.: 99529876
E-post: [email protected]
Org.nr 922 322 708

Faktura & delbetaling

I samarbeid med Lindorff tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Lindorff. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.lindorff.no Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.lindorff.no og søke om en delbetalingsavtale. For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk. En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Lindorff Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso. For fullstendige vilkår for Lindorffs faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor: Lindorffs generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling Lindorffs kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling.

Kontakt Lindorffs kundeservice

via e-post på [email protected] eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00
Se også FAQ på bill.lindorff.no

Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp

Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Lindorff. Lindorff tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger. Kontakt Lindorffs kundeservice via e-post [email protected] eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00. Pris En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene før levering er foretatt, må du gi oss beskjed via oppgitt telefonnummer eller mailadresse snarest. Dersom varen er sendt fra vårt lager, vil frakt belastes kjøper ved retur. Forsendelser som returneres som uavhentet av Posten vil faktureres for både frakt og returfrakt, estimert til kr. 300,- for en normalstørrelse pakke.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Lafrem AS skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). Reklamasjonsfristen er den tidsfristen du har til å klage på varen eller tjenesten til Lafrem AS, og er normalt på to år.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller mail, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med vår informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Garanti ut over lovbestemt garanti i forbrukerkjøpsloven varierer fra produkt til produkt, og eventuelle ekstragarantier opplyses om i produkttekst på nettbutikken, samt i produktets medfølgende garantikort.